Telenews

LAJMI I FUNDIT: Fillon mësimin gjimnazi Hivzi Sylejmani në Fushë Kosovë

“Për mua është lajmi më i mirë ndër këto vite që të kthehemi tani në shkollë…sot kemi dy mrekulli, mrekullia e parë është se të gjithë nxënësit janë në shkollë, dhe mrekullia e dytë është se i gjithë kolektivi është në vendin e punës”, tha drejtori I shkollës Amir Pllana.

Tutje, ai theksoi se së bashku ata kanë dalur në grevë dhe së bashku ata edhe kanë filluar prap mësimin dhe punës, pasi greva sipas drejtorit e humbi arsyen e vet.

“Ne kemi hyrë bashkë në grevë dhe bashkë kemi dal, e kemi parë se më nuk ka greva si e tillë e ka humbur arsyen e vet dhe ne kemi dalur nga greva sepse nxënësit i kemi parë si të humbur dhe kemi dëshiruar t’i kthejmë në shkolla.”, tha ndër të tjera drejtori.

Të ngajshme

Refuzoi të martohej me një të moshuar, babai vret vajzën

KushtrimGuraj

Ja sa fëmijë e morën emrin Flamur për 10 vjet

KushtrimGuraj

Osmani nga Prekazi: Adem Jashari, me familje u flijua për lirinë tonë

KushtrimGuraj