Telenews

LAJMI I FUNDIT: VRITET NË UKRAINË GJENERALI RUS, YAKOV REZANTSEV

Ai ishte komandant i ushtrisë së kombinuar të 49-të të Rusisë.
Gjithashtu është gjenerali i shtatë që vdes në Ukrainë dhe gjenerallejtënant i dytë, oficeri më i lartë i raportuar se është vrarë, ka thënë një zyrtar perëndimor.
Ndërsa, mediat ukrainase raportojnë se gjenerali u vra në bazën ajrore Chornobaivka

Të ngajshme

Puntori i KEDS që në Pejë, thonë që kishte arrest kardiak

Miftar Zejnullahu

Jevtiq thotë se asociacioni nuk do të jetë njëetnik

Miftar Zejnullahu

KEDS konfirmon vdekjen e punëtorit në Pejë: Shkak nuk ka qenë shtylla elektrike

Miftar Zejnullahu