Telenews

Lushtaku thotë se familja e tij është e gatshme të flijohet për vendin, “karshi armikut”

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Mergim Lushtaku, në fjalimine tij në Kuvend ka thënë se familja e tij është e gatshme të japë kontribut pëpr vendin, kundër armikut.

Në fjalimin e tij, ai gjithashtu i është drejtuar qeverisë me kritikë, duke i thënë se po të gjendeshin ata në opozitë në këtë situatë të tanishme në veri, do të bënin politikë.

“Pa modesti e them, kurdo dhe kudo që kërkohet kontributi për vendin karshi armikut, ne jemi të gatshëm në çdo formë e deri në flijim, dhe këtë e kemi dëshmuar jo vetëm me fjalë por edhe me pushkë e me gjak.

Ndërsa sot në këto rrethana, në një shtet të pavarur e demokratik, ne si Parti Demokratike e Kosovës nuk kemi bërë fare politikë siç do të bënit ju po të ishit në opozitë” ka thënë Lushtaku.

Ai shtoi se kryeministri i ka ikur përgjegjësisë për të raportuar dhe debatuar me popullin.

Të ngajshme

DASH: Nuk mund të barazohet vrasja e policit me atë të sulmuesve

KushtrimGuraj

Ish-komandanti i UÇK-së tregon se si janë siguruar arsenali i armëve në sulmin e serbëve ndaj policëve në veri

KushtrimGuraj

Salla e sporteve në Samadrexhë merr emrin e heroit Afrim Bunjaku, komuna ndanë 5 mijë euro për familjen e tij

KushtrimGuraj