Telenews

Maqedonci tregon se çka ka ndodhur me porositë e Kosovës për sistemi anti-tank Javeline

Ministri i Mbrojtjes i Republikës së Kosovës, Ejup Maqedonci përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se sistemi-anti tank Javeline tashmë është fakt i kryer.

Ai ka njoftuar se sot ka përfunduar periudha tridhjetë ditore e njoftimit të Kongresit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës rreth kërkesës tonë për blerjen e sistemit anti-tank Javeline.

“Proceduralisht jemi në pritje të ofertës nga ana e ShBA-së, që pastaj bazuar në të dhe planin e zhvillimit të FSK-së të realizojmë blerjen. Javeline, sistem me të cilin do të pajiset FSK tashmë fakt i kryer”, ka shkruar Maqedonci.

Të ngajshme

Aksidentohen tri vetura në rrugën Prishtinë-Podujevë, lëndohen pesë persona

Edmond Vila

Të hënën pritet asfaltimi i një pjesë të korsisë në rrugën Prishtinë-Mitrovicë

Donat Hashani

Vërehen grafitë të natyrës nacionaliste në veri të Mitrovicës

Donat Hashani