Telenews

Mblidhen dy komisione parlamentare

Sot në Kuvendin e Kosovës do të mblidhen dy komisione.

Ai për Integrime Evropiane, që do të shqyrtojë projektligjin për noterinë, atë për Këshillin Prokurorial, për rrugët dhe për Këshillin e Sigurisë dhe atë për zyrtarët publik.

Si dhe Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim, që shqyrton projektligjin për noterinë dhe për Këshillin Prokurorial.

Të ngajshme

Statovci e zë ngushtë kryehoxhën e Podujevës: A është e vërtetë, shprehja e famshme “Boni çka ju thojmë, e mos boni çka bojmë na”

Donat Hashani

KRU Prishtina sot zhvillon aksion të madh për shkyqje në këtë lagje të Prishtinës

Donat Hashani

Komuna e Podujevës sot nderon me çmim këtë figurë evropiane

Donat Hashani