Telenews

MEHAJ: KADETËT E FSK-SË KRYEN ME SUKSES OPERACIONET SULMUESE DHE MBROJTËSE

“Me sukses të lartë i realizuan TTP-të në kuadër të forcave të kombinuara në spektrin e plotë të operacionit duke përdorur konstruktin standard të operacioneve urbane : kuptim, formësim, angazhim, konsolidim dhe tranzicion”, ka shkruar Mehaj në Facebook.
“Vazhdojmë tutje drejtë sukseseve të radhës”, shtoi ai.

Të ngajshme

Qeveria e nis mbledhjen me një minutë heshtje në nderë të viktimave pas tërmetit në Turqi e Siri

Miftar Zejnullahu

Fotoja e tyre u bë virale, nxirren nga gërmadhat motër e vëlla

Miftar Zejnullahu

Qeveria e Kosovës sot zhvillon mbledhjen e radhës, por çfarë do flitet?

Miftar Zejnullahu