Telenews

MIRATOHET PROJEKTLIGJI PËR RRITJEN E PAGËS MINIMALE

Kryeministri i vendit Albin Kurti theksoi se nga rritja e pagës minimale do të përfitojnë rreth 300 mijë punëtorë.
“Nga rritja e pagës minimale do të përfitojnë rreth 300 mijë punëtorë, kurse prej heqjes së shkallës së parë tatimore do të përfitojnë të gjithë punëtorët”, tha Kurti.
Ky projektligj u votua me asnjë votë kundër dhe asnjë abstenim.

Të ngajshme

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Paqeruajtësve të OKB-së

Donat Hashani

Kurti sot mban këtë aktivitet me akterë nga Lugina

Donat Hashani

Oda Ekonomike e Kosovës sot hap këtë ngjarje me rëndësi të madhe

Donat Hashani