Telenews

MURATI I ASHPËR ME OPOZITËN: NË TË KALUARËN PARATË E TAKSAPAGUESVE JU KENI SHPËRNDARË OLIGARKËVE

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Herkuan Murati i është përgjigjur kritikave të opozitës lidhur me shtesat prej 100 euro për kategoritë sociale, pensionistët, punëtorët e sektorit privat, publik dhe studentëve.
Ai tha se të kaluarën ish qeveritë paret e taksapaguesve i kanë shpërndarë në super markete
“Paret e taksapagueseve nuk keni dashur t’i ktheheni tek qytetarët, atyre ju keni thënë merrni trustin. Shfrytëzoni kursimet e pleqërisë, kurse paret e taksapaguesve që i keni mbledh i keni shpërndarë në supermarketeve”, tha ai në seancën e sotme të Kuvendit.

Të ngajshme

Mali i Zi publikon analizë për “Ballkanin e Hapur”, dokumenti hiqet nga rendi i ditës në Kuvend

KushtrimGuraj

Çitaku: Në një ditë si kjo është mirë t’ia kujtojmë vetes çmimin e lartë të lirisë

KushtrimGuraj

Rrëfimi i amerikanit që mblodhi kujtimet e Ismail Qemalit

KushtrimGuraj