Telenews

Në aksionin e sotëm u bllokua edhe kufiri Kosovë-Shqipëri për gjysmë ore…

Një aksion i madh kundër kontrabandës është realizuar sot në bashkëpunim mes Inspektoratit të Policisë dhe Prokurorisë Speciale.
Insajderi ka mësuar se deri tani janë arrestuar rreth 50 persona, në mesin e tyre dy doganier dhe të tjerët zyrtarë policorë.
Të njëjtit dyshohen për veprën penale marrje ryshfeti.
Aksioni është realizuar në pikat kufitare Qafe Morinë e Qafe Prush.
Mësohet se për rreth rreth gjysme ore janë bllokuar tërësisht dy pikat kufitare në Qafe Morine e Qafe Prush, ku janë arrestuar të gjithë policet e ndërrimit të këtyre dy pikave, pas gjysme ore janë zëvendësuar me police tjerë. /Insajderi

Të ngajshme

Iu refuzua hyrja në Kosovë, shtetasi i huaj arrestohet në Merdare për hyrje ilegale

Donat Hashani

Presidentja Osmani organizon sot ceremoni për këta sportistë

Donat Hashani

Turqit sot me dy aktivitete të rëndësishme në Kosovë

Donat Hashani