Telenews

Ngjarjet e ditës për sot

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti merr pjesë në ceremoninë e vënies së gurit themeltar të Shkollës së Mesme Ekonomike “Isa Boletini”, rruga “Xhemajl Mustafa” Podujevë. (Ora 11:00)
Mbahet Dita e Hapur në Parkun e Inovacionit dhe Trajnimeve (ITP) në Prizren. (Ora 12:00)

Mbahet Parada e Krenarisë. (Sheshi “Skënderbeu” ora 17:30. Në orën 18:00 do të fillojë ecja drejt Katedrales dhe do të përfundojë te Biblioteka Kombëtare. Parada përmbyllet me koncert.

Në 25-vjetorin e Çlirimit të Kosovës mbahet koncerti “Shkurte Fejza-50 vjet Zëri i Kombit”. (Salla e Madhe Pallati i rinisë dhe Sporteve Prishtinë, ora 20:00)

Të ngajshme

“24 qershori” Dita Nacionale e komunitetit Egjiptian të Ballkanit

Donat Hashani

Kryesia e Kuvendit sot mban mbledhje, ky është rendi i ditës

Donat Hashani

Ngjarjet kryesore për ditën e sotme

Donat Hashani