Telenews

Ngjarjet kryesore për ditën e sotme

 

 

Agjenda e aktiviteteve “Përjeto Evropën” në Prishtinë me rastin e Ditës së Evropës:

-ora 12:00 – hapja e ekspozitës së artit të fëmijëve. (Shtëpia e Evropës)

-ora 12:00 – hapja e Përjeto Evropën 2024. (Sheshi “Zahir Pajaziti”)

-ora 13:00 – performanca e korit të fëmijëve Okarina, aktivitete argëtuese për fëmijë dhe familje (Sheshi “Zahir Pajaziti”)

-ora 15:00 – performanca me DJ të hiteve nga BE (Sheshi “Zahir Pajaziti”)

-ora 16:00 – kuinteti i muzikës jazz me Andrea Rexhepin (Sheshi “Zahir Pajaziti”)

-ora 17:00 – performanca me DJ Gamble (Sheshi “Zahir Pajaziti”)

-ora 20:00 – hapja e koncertit CHopin Piano Fest. (Amfiteatri i Bibliotekës Kombëtare)

-ora 20:30 – performanca muzikore nga Offchestra. (seshi “Zahir Pajaziti”)

-ora 21:30 – performanca muzikore nga Ledri Vula. (Sheshi “Zahir Pajaziti”)

Agjenda e aktiviteteve “Përjeto Evropën” në Mitrovicën e Veriut me rastin e Ditës së Evropës:

-ora 13:00 – hapja e ekspozitës së artit të fëmijëve në Shtëpinë e Evropës.

-ora 20:00 – performanca muzikore nga Gruiv Hijena dhe Something Went Wrong – MRS Klub, Mitrovicë e Veriut.

Të ngajshme

Arrestohen dy persona në Prishtinë, u gjenden substanca narkotike

Hoxhaj për mosnjohjen e Kosovës nga Spanja: Nuk i sjell nder të jetë në një barkë me Rusinë

Parashikimi i Haradinajt për zgjedhjet, prognozë interesante e tij për opozitën

Donat Hashani