Telenews

NISI ASFALTIMI I RRUGËS NGA KOMUNA E RE E PRISHTINËS DERI TEK STADIUMI

Sot ka nisur asfaltimi i rrugës “Ahmet Krasniqi” në Prishtinë.
Kjo rrugë që lidh komunën e re të Prishtinës e deri tek stadiumi “Fadil Vokrri” është mbyllur nga ora 07:00 deri ora 18:00.
Vozitësit duhet të ndjekin rrugët alternative.

Të ngajshme

Ministria e Mjedisit gjobit rëndë Komunën e Pejës dhe kryetarin Muhaxheri, publikon arsyetimin e thuktë

Donat Hashani

Falet namazi i Fitër Bajramit

Donat Hashani

Kurti bën iftar me dy familjët e heronjëve Enver Zymberi e Afrim Bunjaku

Donat Hashani