Telenews

Nissan X-Trail, hibridi më i avancuar në treg

Nissan X-Trail E-power Hybrid shquhet si një automjet hibrid lider në tregun e sotëm, duke mburrur me një përzierje të teknologjisë së fundit, veçorive inovative dhe dizajnit elegant që ka mahnitur konsumatorët.

Ndër karakteristikat kryesore të Nissan X-Trail është motori i tij Hybrid E-Power.

Ky motor e-Power kombinon një motor benzine, i cili mbush baterinë me rrymë, dhe më pas ai motor baterie e lëviz makinën në mënyrë autonome, njësoj si në makinat plotësisht elektrike. Ajo funksionon njësoj si një makinë elektrike, duke reduktuar emetimet dhe kostot e funksionimit, por për shkak se nuk duhet ta lidhni atë në prizë, nuk ka ndryshim në zakonet tuaja të drejtimit.

Motori e-Power e bën Nissan X-Trail hibridin më të avancuar duke ofruar: fuqi tërheqëse më të madhe dhe instante që përngjanë me atë të makinave full elektrike, shpenzime më të ulëta se të gjithë, bateria që mbushet gjatë frenimit, liron më pak gazra e shumë të tjera.

Nissan X-Trail ofron një gamë të larmishme motorësh për të përmbushur nevojat e çdo shoferi modern. Për fillim, motori 1.5T mild-hybrid 163HP Automatik kombinon efikasitetin dhe performancën, duke ofruar një udhëtim të qetë dhe të fuqishëm me një konsum të ulët karburanti.

Për ata që kërkojnë një përvojë të plotë hibride, ePower Full Hybrid 2WD 204 HP Automatik sjell një ekuilibër të shkëlqyer midis fuqisë dhe ekonomisë së karburantit, ideale për udhëtime të gjata dhe urbane.

Për performancën maksimale dhe kapacitetin e plotë të tërheqjes së katër rrotave, ePower Full Hybrid 4WD 214 HP Automatik është zgjedhja optimale, duke ofruar një përvojë të kombinuar të fuqisë, kontrollit dhe teknologjisë së avancuar për çdo lloj terreni.

Fuqia hibride lejon që X-Trail të arrijë efikasitet të shkëlqyeshëm të karburantit, duke e bërë atë një zgjedhje praktike për ata që kërkojnë të reduktojnë gjurmën e tyre të karbonit.

E gjithë hapësira dhe funksionaliteti që ju nevojitet në më pak se 4,7 metra

Nissan X-Trail ofron gjatësi prej 4,68 metrash, gjerësi 1,84 dhe lartësi 1,71 metrash. Të gjithë këtë hapsirë të madhe dhe funksionale ju mund ta bleni edhe me opsionin që ofron 7 ulëse për akomodim.

Nissan X-Trail vendos një standard të ri për automjetet hibride me sistemin e tij të avancuar të fuqisë, karakteristikat inteligjente dhe dizajnin luksoz.

Nëse të gjitha këto ju duken tepër të mira për të qenë të vërteta, ejani vërtetojini vetë në show room-in e Auto Mita dhe rezervoni makinën Nissan X-Trail për test ngasje.

 

Facebook: Auto Mita

Instagram: auto.mita

Nr.tel: 045 555 858

E-mail: [email protected]

source

Të ngajshme

Procesit të nisur kaherë në lidhje me kompensimin e autorëve në rastin e ritransmetimit të veprave të tyre audio-vizuale, organizatat e institucionet kompetente kanë vendosur t’ia vënë pikën, dhe atë duke paguar edhe në mënyrë retroaktive. Të hënën, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve ka njoftuar se është nënshkruar marrëveshja për “fillimin e pagesave të tarifave mujore me rastin e ritransmetimit të veprave audio-vizuale”

Erzana Fazliu

Një rrjet i ri social gati të hyjë në treg, synon të rinjtë

KushtrimGuraj

Galaxy S25 Ultra përflitet se do të ketë shumë ndryshime në dizajn

KushtrimGuraj