Telenews

“Nuk ka gjë këtu”, opozita lëshon sallën e Kuvendit

Pasi dështuan të votohen mocionet e opozitës, e njëjta ka lëshuar sallën ku po mbahen seanca e Kuvendit.

“Nuk ka gjë këtu”, dëgjohet teksa thotë një deputet.

Ndërkaq, me praninë e pozitës seanca po vazhdon me rendin e ditës që është planifikuar.

Të ngajshme

Dhurata Dora, këngëtarja e vetme shqiptare, që performon në mesin 200 yjeve botërore në Rumani

Erzana Fazliu

Inspektorati në aksion – punëtorët e ndërtimtarisë dhe gratë shtatzëna duke punuar përkundër vendimit të MSH-së

Erzana Fazliu

Akademiku serb: Kosova de facto u pavarësua 25 vjet më parë – jam pro Kosovës në OKB

Erzana Fazliu