Telenews

NXËNËSIT KOSOVARË PROTESTOJNË ME MOTON ”S’PO SHKOHET NË SHKOLLË”

Mijëra nxënës në 28 komunat e Kosovës sot kanë protestuar me moton “S’po shkohet në shkollë”.
Protesta e organizuar nga Këshilli i Nxënësve të Kosovës, ka pasur për qëllim kthimin e vëmendjes tek procesi mësimor.
Kjo kërkesë iu drejtua institucioneve shtetërore, mësimdhënësve, prindërve dhe nxënësve.

Të ngajshme

Limaj rikthen thënien e famshme: Nuk provohet shteti o djem

Furtuna Zejnullahu

Kurti për CNN: Nuk do ta dorëzoj Republikën demokratike te një milici fashiste

Furtuna Zejnullahu

Kurti për CNN: Policia do të qëndrojë nëpër komuna, për sa kohë ka turmë të dhunshme jashtë

Furtuna Zejnullahu