Telenews

Osmani: Në këtë 25-vjetor të çlirimit dhe çdo ditë tjetër ‘Faleminderit ushtrisë amerikane’

Në ceremoninë e festimit të 25 vjetorit të Kampit Bondsteel, presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka falënderuar të gjithë ushtarët që kanë kontribuar dhe shërbyer në Kosovë në këtë kamp amerikan dhe të pjesë tjera të Kosovës, për këto 25 vite.

“Faleminderit për shërbimin tuaj, faleminderit për trimërinë tuaj. Ne nuk jemi vetëm të lirë, por ne po ndërtojmë paqe, ndërtojmë demokraci”, tha e para e vendit në ceremoninë, ku po merrnin pjesë mysafirë të shumtë, përfshirë ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci.

Ajo tha se miqësia e Kosovës me ShBA është e përjetshme.

source

Të ngajshme

“24 qershori” Dita Nacionale e komunitetit Egjiptian të Ballkanit

Donat Hashani

Kryesia e Kuvendit sot mban mbledhje, ky është rendi i ditës

Donat Hashani

Ngjarjet kryesore për ditën e sotme

Donat Hashani