Telenews

PARALAJMËROHET GREVË EDHE NGA SINDIKATA E KEDS-IT

Edhe një tjetër Sindikatë e punëtorëve në Kosovë sot ka paralajmëruar greva për ditët në vijim.
Drejtuesit e kësaj sindikate kanë paralajmëruar se do të ketë grevë nga ta, për shkak të mos përmbushjes së kërkesave legjitime nga ana e tyre, transmeton Telenews.al
”Me datën 11 maj 2022, fillon greva edhe te punonjësit e KEDS-it. Kjo grevë vjen si rezultat i pakënaqësive të mëdha të punëtorëve, duke qenë se nuk po merren parasysh kërkesat e ligjshme të tyre”, thuhet në komunikatën e shkurtër të kësaj sindikate. /Telenews.al/

Të ngajshme

Kodi civil, Ymeri – Rrahmanit të VV-së: Sjellja dhe vota juaj është antikushtetuese

KushtrimGuraj

Osmani: Gratë e Kosovës ishin bosht i rëndësishëm në të gjitha etapat e historisë sonë

KushtrimGuraj

Bardhyl Mahmuti e mbyll dëshminë në Speciale, e quan sprovë të rëndë për të cilën s’do të flas më

KushtrimGuraj