Telenews

PARALAMËROJNË EKSPERTËT: ÇMIMI I ARMATURËS S’DO TË ULET KOHË TË GJATË

Çmimi i armaturës për disa vjet nuk pritet të ulet pasi që dëmet e uzinës së çelikut Azovstal në Mariupol janë shumë të mëdha.
“Maxar Technologies” ka publikuar sot imazhe satelitore të uzinës Azovstal në Mariupol. Pamjet, siç mund t’i vëreni vetë, tregojnë se strukturat e uzinës së çelikut janë pothuajse të shkatërruara si pasojë e bombardimeve dhe sulmeve me artileri të ushtrisë ruse.

Të ngajshme

E pabesueshme: Arrestohet Naim Murseli bashkë me një person tjetër për vrasjen e gruas, Liridona Murselit

Donat Hashani

Dalin para gjykatës 4 të arrestuarit për grabitjen në Suharekë (VIDEO)

Donat Hashani

Vazhdon bastisja e policisë argjendarinë në Prishtinë, pronari i së cilës u arrestua dje

Hafize Elshani