Telenews

Per Ne

KushtrimGuraj

[cmsmasters_row data_shortcode_id=”ckuj4zw6b6″ data_width=”boxed” data_columns_behavior=”true” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_resp_vert_pad=”true” data_padding_bottom_laptop=”45″ data_padding_bottom_tablet=”40″ data_padding_bottom_mobile_v=”25″][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”4na0v8mr62″ data_padding=”7px 0% 0 0%” data_resp_padding=”true” data_padding_laptop=”15px 0% 0 0%” data_padding_tablet=”0 0 50% 0 ” data_border_style=”default” data_animation_delay=”0″][cmsmasters_heading shortcode_id=”vyf1pw41y6″ type=”h2″ font_size=”24″ line_height=”28″ font_weight=”default” font_style=”default” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”30″ resp_vert_mar=”true” margin_bottom_laptop=”20″ underline=”true” underline_height=”3″ underline_style=”line_inside” underline_color=”#e12b2b” animation_delay=”0″]Për Ne[/cmsmasters_heading][cmsmasters_text shortcode_id=”p071r02si3″ animation_delay=”0″]

Ne filluam rrugëtimin me ju.

Telenews.al është portal i pavarur i lajmeve në gjuhën shqipe i themeluar në vitin 2021, me bazë qëndrore në Prishtinë. Stafi i Telenews më përvojën e tyre për më shumë se dy dekadë ka arritur të ruajë paanshmërinë dhe të jetë burim i lajmeve me kredibilitetin më të lartë në të gjithë trevat shqipfolëse. Stafi jonë kanë arritur një përvojë të mirë e që tash atë përvojë dotë fuqizojnë brenda Telenews.

Misioni kryesor i joni është duke ruajtur fuqishëm epitetin e medias së pavarur dhe pozicionin që të jemi si lider në fushën e medias online, të informojmë opinionin saktë dhe në kohë reale.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]