Telenews

“Për punëtorët kërkojmë mundësi e dinjitet në shtëpi, jo më valixhe për në Evropë”

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, në Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve ka thënë se nga qeveria kërkojnë respekt dhe dinjitet për punëtorët dhe jo denigrim.

Me anë të një postimi në Facebook, Krasniqi ka kërkuar siguri e barazi për të gjithë punëtorët në vend.

“Për punëtorët tanë, të drejtat e tyre dhe Kosovën tonë – nga Qeveria kërkojmë respekt dhe jo denigrim. Kërkojmë siguri, barazi, mundësi dhe dinjitet në shtëpi – jo më valixhe për Evropë. Punëtorëve të zellshëm të vendit tonë, atyre që përkundër sfidave dhe vështirësive vazhdojnë të mbajnë gjallë pulsin e zhvillimit të Republikës, urime 1 Majin. Mirënjohës secilit prej jush”, shkroi ai.

(VIDEO) Rinia e PDK-së me aksion simbolik për 1 Maj, ia kujton qeverisë ikjen e profesionistëve

source

Të ngajshme

Haradinaj për Masakrën e Tusuzit: Dëshmi e gjallë e barbarisë serbe mbi civilë të pafajshëm

Në pritje të hapjes së shkollës në Obrançë të Podujevës, prindërit kërkojnë transport për fëmijët

Peci njofton për nisjen e vaksinimit kundër tërbimit të kafshëve