Telenews

Për tre muaj u trajtuan 291 raste të sulmit në tru në Klinikën e Neurologjisë

Për tre muajt e parë të vitit 2022, Klinika e Neurologjisë e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës trajtoi 291 raste të sulmit në tru.

Në total, klinika për këtë periudhë kohore ka trajtuar 456 pacientë të shtrirë, me 3984 ditë shërimi, po ashtu janë kryer 3208 vizita ambulantore dhe 1403 vizita konsultative emergjente.

“Stafi i klinikës ka kryer 917 EEG dhe 494 EMNG, 39 raste me Sklerozë Multiple, 650 raste të epilepsisë, 68 raste neuro-psikologjike dhe shumë shërbime të tjera mjekësore neurologjike për pacientë të spitalizuar dhe ata ambulantor”, njoftoi QKUK.

Të ngajshme

Kanceri i syve te fëmijët: Faktorët e rrezikut, diagnoza dhe trajtimi

Hafize Elshani

Edona Leci ka nevojë për ndihmën tuaj, 16-vjeçarja po lufton kundër një tumori të rrallë

Hafize Elshani

Të miturit me alkool e duhan në duar, për një vit u dënuan vetëm dy biznese

Hafize Elshani