Telenews

Përkujtohen 3 ish-ushtarët e UÇK-së nga Skënderaji në 23 vjetorin e ndarjes nga jeta

Saktësisht para 23 viteve më 21.03.1999 u vranë nga Forcat e Armatosura serbe 4 ushtarë të UÇK-së: Xhevat Ferat Osmani, Sejdi Selman Osmani dhe Hysen Adem Zeqiri.
Përmes disa homazheve nga familjarët e tyre është shënuar 23 vjetori i rënies së tyre për liri.

Të ngajshme

Reagon babai i Dakut, befason me deklarimin për serbët e maqedonasit

Donat Hashani

Gjoba të pabesueshme trafiku në vetëm 24 orë

Donat Hashani

Vdes në moshën 101 vjeçare nëna e Peles, nuk e mësoi kurrë vdekjen e tij

Donat Hashani