Telenews

PRISHTINË: NËN-KËRCËNIMIN E ARMËS, TAKSISTIT I PLAQKITEN 90 EURO

Sipas tij i dyshuari kishte hyrë në taksi dhe fillimisht kishte kërkuar që një bankënotë t’ia shndërroj në para të imta, e më pas e ka kërcënuar me armë dhe i’a ka grabitur 90 euro viktimës.
I dyshuari kishte dalë nga vetura dhe është larguar në drejtim të panjohur.
Policia në taksi ka gjetur një fishek të armës që po dyshohet se i përket të dyshuarit.
“Ankuesi mashkull kosovar shofer i një taksi ka raportuar se një person pasi ka hyrë në veturën e tij kishte kërkuar që një bankënotë (euro) t’ia shndërroj në para të imta dhe më pas nën ballafaqim dhe kërcënim të armës ia ka grabitur një sasi prej 90 eurove viktimës. I dyshuari kishte dal nga vetura duke u larguar në drejtim të panjohur, përderisa njësitet policore ne vendngjarje (automjet) kanë gjetur një fishek të armës që dyshohet se i përket të dyshuarit”, thuhet në raportin e policisë.

Të ngajshme

Sonte protestohet përpara ambasadës gjermane në Beograd

Furtuna Zejnullahu

Kurti me video-mesazh për qytetarët i kundërpërgjigjet SHBA-së për sanksionet: Demokracia nuk mund të suspendohet, e as të mbahet peng

Furtuna Zejnullahu

Janjiq: Serbia duhet ta ndalojë në Kosovë lojën e trashëguar nga periudha e Millosheviqit

Furtuna Zejnullahu