Telenews

Protesta e PSD-së: Kryetarja e Speciales anulon takimin në Gjilan, do ta zhvillojë online

Kreu i Dhomave të Specializuara në Hagë, Ekaterina Trendafilova nuk do ta mbajë aktivitetin e paralajmëruar për nesër në Gjilan në kuadër të Programit për Komunikim dhe Ndërgjegjësim, për shkak të protestave të paralajmëruara.

PSD për nesër kishte paralajmëruar protestë në orën 10:00 kur Trendafilova pritej të mbante një takim në Gjilan.

Në njoftimin nga Dhomat e Specializuara thuhet se aktiviteti do të mbahet online përmes internetit.

“Mandati i Dhomave të Specializuara është administrimi i drejtësisë në mënyrë të drejtë, të pavarur, të sigurt dhe të paanshme”, ka thënë Trendafilova .

Ajo theksoi se për shkak të sigurisë publike është marrë vendimi që kjo veprimtari të zhvillohet përmes internetit

Të ngajshme

Tërhiqet trupi i pajetë i kosovarit me nënshtetësi norvegjeze që vdiq në një burg në Serbi

KushtrimGuraj

Voziti nën ndikimin e alkoolit, i merret leja për 1 vit e gjobitet me 500 euro

KushtrimGuraj

Prishtinë: Vdes çiklisti pasi goditet nga një automjet

KushtrimGuraj