Telenews

QEVERIA MIRATON RISHIKIMIN E BUXHETIT PËR VITIN 2022

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati tha se një rishikim i tillë ësthtë bërë me qëllim të ofrimit të ndihmës për qytetarët.
“Tre mujorin e parë të vitit kemi pasur 17% më shumë të hyra, marrë parasysh edhe nevojën për mbështetjen e qytetarëve është parë e nevojshme të kemi një rishikim të tillë që të reflektohen këto të hyra. Vlera që i shtohet buxhetit është 150 milionë euro”, ka thënë Murati.

Të ngajshme

Pse Kurti nuk gjendet në studiot e Klan Kosova? Kjo është arsyeja sipas gazetarit Buzhala

Miftar Zejnullahu

Gjermani: Kryhet një operacion i rrallë në zemër tek një 15-vjeçare nga Kosova

Miftar Zejnullahu

A po rrezikohet mandati i Osmanit nga votat egjiptiane?

Miftar Zejnullahu