Telenews

Ragmi Mustafa: Nëse Kurti ndërhyn në politikën e Preshevës, do t’i hasë sharra në gozhdë

 

 

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH), Ragmi Mustafa, ka thënë se misioni i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit ka përfunduar ditën e zgjedhjeve në Preshevë.

Sipas tij, nëse Kurti provon të ndërhyjë në ndërtimin e institucioneve shqiptare në Preshevë, atij mund t’i hasë sharra në gozhdë.

“Jo, absolutisht s’do të mund të shtyhet pavarësisht tentativave që mund të vijnë nga Kurti. Në ato raste do t’i hasë sharra në gozhdë, këto mundësi për deklarime për mbështetjen e PVD-së këto mbaruan. Mbaroi misioni i tij. Ndërhyrje të tjera s’mund të ketë në asnjë mënyrë. Shqiptarët në Preshevë do t’i zgjedhin institucionet drejtuese, s’mund të jetë e pranueshme asnjë ndërhyrje e Kurtit në politikën shqiptare dhe ndërtimin e institucioneve shqiptare në Preshevë”, ka deklaruar ai në KTV.

Të ngajshme

“24 qershori” Dita Nacionale e komunitetit Egjiptian të Ballkanit

Donat Hashani

Kryesia e Kuvendit sot mban mbledhje, ky është rendi i ditës

Donat Hashani

Ngjarjet kryesore për ditën e sotme

Donat Hashani