Telenews

RAPORTI 24 ORËSH ME COVID-19 NË KOSOVË

11 raste pozitive me COVID-19 janë regjistruar gjatë 24 orëve në Kosovë.
Sipas raportit 24 orësh të Ministrisë së Shëndetësisë 14 persona janë shëruar nga koronavirusi.
Si të dyshuar për Sars COV-2 janë testuar 638 persona.

Të ngajshme

22 Maj – Dita Ndërkombëtare e Diversitetit Biologjik

Donat Hashani

“600 mijë euro investim substancial”, Kurti me lëvdata për rinovimin e Onkologjisë

Kurti dhe Vitia sot marrin pjesë në këtë aktivitet me shumë rëndësi

Donat Hashani