Telenews

RESHJET E BORES NISIN DHE HABITIN QYTETARËT SOT NË KOSOVË

Borë në prill po bie në kryeqytet dhe në shumë pjesë të vendit. Bora vetëm sa ka nisur ta mbulojë Prishtinën.
Kohëve të fundit vendi ynë po përballet me mot të ndryshueshëm dhe kujtojmë se bora vije pas javës që lam pas me temperatura deri 20 gradë.
Pamje nga lagjja “Kodra e Timave” të Prishtinës, pranë QMF-së.

Të ngajshme

Puntori i KEDS që në Pejë, thonë që kishte arrest kardiak

Miftar Zejnullahu

Jevtiq thotë se asociacioni nuk do të jetë njëetnik

Miftar Zejnullahu

KEDS konfirmon vdekjen e punëtorit në Pejë: Shkak nuk ka qenë shtylla elektrike

Miftar Zejnullahu