Telenews

RRETH 26 MIJË FAMILJE SOT DO TË MARRIN DYFISHIN E VLERËS SË SOCIALIT

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati ka njoftuar se sot do të ekzekutohet mjetet me vlerë të dyfishuar për të gjitha familjet e skemës sociale
Rreth 26 mijë familje sipas tij do të jenë përfituese shkruan teve1.info.
“Me datën 15 prill, shtesa prej 100 euro u është shpërndarë rreth 280 mijë pensionmarrësve. Ndërsa sot, në kuadër të pakos mbështetëse, rreth 26 mijë familje në skemën e ndihmës sociale do të marrin dyfishin e vlerës, tashmë të rritur”, ka shkruar Murati
“Çdoherë në mbështetje të qytetarëve”, shtoi ai.

Të ngajshme

Komuna e Prishtinës me vendim të rëndësishëm rreth tatimit për pronën e paluajtshme

Donat Hashani

Policia e Kosovës blen tetë qen, publikohet shuma financiare e tyre

Donat Hashani

Gjykata Kushtetuese rrëzon Ligjin për caktimin e çmimeve tavan

Donat Hashani