Telenews

RUSIA VENDOS ZONË NDALIM-FLUTURIMI NË RAJONIN E DONBASIT

Ky rajon i cili është pjesë e Ukrainës lindore, përbëhet nga Donetsk dhe Luhansk.
Ato kontrollohen nga separistët pro-rusë, ku përcaktohen rajonet si Republika Popullore e Donteskut dhe Republika Popullore e Luhanskut.
Gjatë këtij konflikti me Ukrainën janë bërë shumë zona ndalimi, ku ju bë thirrje Perëndimit që të vendosë një zonë mbi territorin e saj.
Ata që vendosin zonën e ndalim-fluturimit, duhet të kenë gadishmërinë të rrëzojnë çdo avion që shkel hapsirën.

Të ngajshme

Reagon babai i Dakut, befason me deklarimin për serbët e maqedonasit

Donat Hashani

Gjoba të pabesueshme trafiku në vetëm 24 orë

Donat Hashani

Vdes në moshën 101 vjeçare nëna e Peles, nuk e mësoi kurrë vdekjen e tij

Donat Hashani