Telenews

Shëngjin, deti është tërhequr sot me rreth 20 metra

Një fenomen i çuditshëm ka ndodhur në plazhin e Shëngjinit.
Deti është tërhequr sot me rreth 20 metra, ndërsa qytetaret dhe vizitoret e rastit kanë parë me habi.
Specialistët ende nuk kanë dalë në një përfundim se cili mund të jetë shkaku, ndërsa rendisin disa nga mundësitë që mund të kenë çuar në shfaqjen e këtij fenomeni.
Ndër të cilat janë ndryshimet klimatike por edhe ndryshimet e hënës./Top Channel/

Të ngajshme

Gjon Karrica shkon në Kuvend

Miftar Zejnullahu

Flamuri i Kosovës ulet në gjysmë shtizë

Miftar Zejnullahu

Hill: SHBA këmbëngul që të formohet Asociacioni

Miftar Zejnullahu