Telenews

Shkatërrohet një anije e madhe ruse në Ukrainë

Një anije e madhe ruse është shkatërruar në gjirin e okupuar të Beryanskës, në Ukrainën juglindore.
CNN raporton se videot në mediat sociale tregonin një zjarr shumë të madh me shpërthime dytësore në port.
Berdynsk ndodhet në Detin Azov dhe është afërsisht 70 kilometra në jugperëndim të Mariupolit. Qyteti ka një bazë të vogël detare dhe një popullsi prej rreth 100.000 banorësh. Trupat ushtarake ruse pushtuan për herë të parë ndërtesat qeveritare të Berdyanskut më 27 shkurt.

Të ngajshme

Tri shtete e njohën Palestinën, vjen reagimi i Izraelit – do të ketë pasoja

Donat Hashani

Irlanda e përmbush premtimin e saj: Dublini njeh Palestinën si shtet të pavarur

Donat Hashani

Një ditë e madhe për Palestinën: Edhe Spanja e njeh si shtet, Kongresi shpërthen në duartrokitje

Donat Hashani