Telenews

Shpallet konkursi për guvernator të BQK-së

Banka Qendrore e Kosovës (BQK), të martën sërish ka shpallur konkurs për Guvernator të ri i cili do të jetë i hapur deri më 21 qershor 2023.

Pas dështimit të përzgjedhjes së guvernatorit nga Kuvendi i Kosovës, procesi kthehet në pikën zero, dhe BQK-ja për herë të dytë ka shpallur konkursin për këtë pozitë.

Sipas njoftimit të BQK-së, emërimi do të jetë për një mandat pesëvjeçar duke filluar nga data e emërimit.

Të ngajshme

Kritikohet dhe mirëpritet thirrja e presidentes për Asociacionin

KushtrimGuraj

Frikë në Preshevë se mund të ketë hakmarrje nga Serbia pas asaj që ndodhi në Banjskë

KushtrimGuraj

DASH: Nuk mund të barazohet vrasja e policit me atë të sulmuesve

KushtrimGuraj