Telenews

SI PO ECËN SOT TESTIMI I QARKORES NJËKAHËSHE NË PRISHTINË?

Testimi i qarkores njëkahëshe në Prishtinë vazhdon edhe sot.
Për dallim nga dita e djeshme e testimit ku u krijuan kolona të gjata me vetura në rrugë, sot ato janë më me pak automjete.
Ky testim është duke u kryer me vendim të Komunës së Prishtinës.
Testimi i qarkores njëkahëshe, si fazë testuese për ta “çliruar” kryeqytetin nga automjetet, ka nisur dje dhe do të përfundoj sot.
Ndërsa rrugën një kahëshe që është e paraparë për biçikleta dhe këmbësore, shihet që qytetarët me biçikleta janë duke e shfrytëzuar më shumë.

Të ngajshme

Statovci e zë ngushtë kryehoxhën e Podujevës: A është e vërtetë, shprehja e famshme “Boni çka ju thojmë, e mos boni çka bojmë na”

Donat Hashani

KRU Prishtina sot zhvillon aksion të madh për shkyqje në këtë lagje të Prishtinës

Donat Hashani

Komuna e Podujevës sot nderon me çmim këtë figurë evropiane

Donat Hashani