Telenews

SOT DITA BOTËRORE E LIRISË SË SHTYPIT

Më 3 Maj, shënohet Dita Botërore e Lirisë së Shtypit.
Kjo ditë është shënuar që nga viti 1993 nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara.
3 maji është kur bota feston parimet themelore të lirisë së shtypit, është një ditë për të vlerësuar lirinë e shtypit në mbarë botën, për të mbrojtur mediat nga sulmet dhe për të nderuar gazetarët që kanë humbur jetën gjatë ushtrimin e profesionit të tyre.
Kjo ditë konsidertohet si një mundësi për të rikujtuar se duhet respektuar parimet themelore të lirisë së shtypit, si dhe të vlerësohet gjendja e kësaj fushe në mbarë botën.

Të ngajshme

Mahmuti thotë se UÇK-ja nuk ka vrarë civilë, mohon se është autor i Komunikatës së 59-të të UÇK-së

KushtrimGuraj

Statovci: Komisioni humbje kohe, materiali është i klasifikuar – i palogjikshëm si proces

KushtrimGuraj

Gërvalla takohet me Blinkenin e Jolyn: U pa lidhja e fortë Kosovë-ShBA në shkëmbimin tonë të shkurtër

KushtrimGuraj