Telenews

SOT HAPEN TERMINET PËR VIZA NË AMBASADËN GJERMANE

Sot do të hapen terminët e rinj për viza në Ambasadën Gjermane në Prishtinë.
Sipas kësaj ambasade, lista e regjistrimeve për terminë në periudhën maj deri në fillim të muajit qershor do të hapet nga 04.04.2022 në orën 14:00 deri më 13.04.2022 në orën 14:00.
Prej dhjetorit të kaluar ka filluar caktimi i terminëve përmes tërheqjes së shortit, për shkak të kërkesës së lartë për aplikim.

“Të gjithë personat që janë përzgjedhur me procedurën e shortit nga lista e marsit janë informuar lidhur me datën e terminit të tyre në prill/fillim të majit. Në qoftë se keni aplikuar dhe nuk keni marrë njoftim lidhur me datën konkrete të terminit (ju lutemi kontrolloni edhe kutinë “spam” të e-mailit), atëherë ju fatkeqsisht nuk jeni përzgjdhur”, thuhet tutje në njoftimin e kësaj ambasade.

Të ngajshme

Ministri britanik për çështje evropiane: I lumtur që trupat britanike do ta përforcojnë KFOR’in

KushtrimGuraj

Mustafa i reagon Muratit: Për një vit u punësuan vetëm 8 mijë e 789 persona

KushtrimGuraj

Kush duhet ta ketë kontrollin në Veri, Osmani: Policia është reaguesja e parë, KFOR’i i treti

KushtrimGuraj