Telenews

Sot një aktivitet në Prishtinë i cili s’ju pëlqen fare qytetarëve

 

 

Sot mbahet Parada e ”Krenarisë” në Kosovë.

Ky aktivitet do të fillojë tek sheshi “Skënderbeu” nga ora 17:30.

Në orën 18:00 do të fillojë ecja drejt Katedrales dhe do të përfundojë te Biblioteka Kombëtare.

Parada përmbyllet me koncert.

Të ngajshme

Kurti fajësoi opozitën se po i shtynë zgjedhjet, Bajrami: Lojë e dështuar

Statovci e zë ngushtë kryehoxhën e Podujevës: A është e vërtetë, shprehja e famshme “Boni çka ju thojmë, e mos boni çka bojmë na”

Donat Hashani

KRU Prishtina sot zhvillon aksion të madh për shkyqje në këtë lagje të Prishtinës

Donat Hashani