Telenews

Sot protestë në Kosovë

Sot në Prishtinë mbahet protestë e organizuar nga qytetarët e një fshati kosovar.

Banorët e fshatit Shipitullë e Obiliqit mbajnë protestë para zyrave të KEK-ut në Prishtinë.

Kjo protestë fillon nga ora 10:00.

Të ngajshme

Dhurata Dora, këngëtarja e vetme shqiptare, që performon në mesin 200 yjeve botërore në Rumani

Erzana Fazliu

Inspektorati në aksion – punëtorët e ndërtimtarisë dhe gratë shtatzëna duke punuar përkundër vendimit të MSH-së

Erzana Fazliu

Akademiku serb: Kosova de facto u pavarësua 25 vjet më parë – jam pro Kosovës në OKB

Erzana Fazliu