Telenews

Teknikë e bardhë – Kuvilabi transformon shtëpinë tuaj me paisjet më të mira në treg

Në kohën kur jeta është e ngarkuar me shpejtësi dhe koha e çmuar, ekipi i shtëpisë me pajisjet e duhura është çelësi për të bërë jetën më të lehtë dhe më efikase.

Në dyqanet e teknikës së bardhë – Kuvilabi ofron një gamë të gjerë të produkteve nga teknika e bardhë dhe paisje të fundit, duke përfshirë shporetat elektrike, makinat e rrobalarjes, frizat, frigoriferat, enëlarëset, mikrovalet, bojlerat, aspiratorët, kondicionerët dhe shumë e shumë produkte të tjera.

Vlen të ceket se Kuvilabi eshte përfaqësues eksluziv për Kosovë që të sjellë produktet Italiane të top-brendeve evropiane: Ariston, Hotpoint dhe Indesit.

Në këtë artikull, do të eksplorojmë vetëm disa prej produkteve të shumta, më të freskëta dhe më të kërkuara që përdoren vazhdimisht për të përmirësuar jetën tuaj në shtëpi dhe që i gjeni tek Kuvilabi.

1.Shporetat elektrikë: Përdorimi i shporetave elektrikë është një zgjidhje e shkëlqyer për shtëpinë tuaj , Tek Kuvilabi ofrojnë një gamë të gjerë të shporetave elektrikë me teknologji të avancuar për performancë të lartë dhe lehtësi përdorimi.

2.Makinat e Rrobalarjes: Nuk keni më nevojë për të humbur orë të tëra në larjen e rrobave. Makinat e rrobalarjes në dyqanin e Kuvilabi ofrojnë programe të ndryshme të larjes dhe teknologji të inteligjencës artificiale për të siguruar larje të shpejtë dhe të efektshme e të pastërt në çdo kohë.

3.Frigoriferat : Me një frigorifer të avancuar dhe modern, organizimi i ruajtjes së ushqimit bëhet më i lehtë dhe më efikas. Në dyqanet e Kuvilabi, gjeni modelet e fundit të frigoriferave me teknologjinë më të avancuar për të ruajtur freskinë dhe shijen e ushqimit tuaj.

4.Enëlarëset: Kanë të ndryshme me performanca të larta në larje dhe pa zhurmë, gjithashtu me shpenzime të ulëta në larje, që të ju bëjnë jetën më të lumtur edhe për nga financat.

5.Mikrovalet: Përdorimi i mikrovaleve ju lejon të përgatisni vakte të shpejta dhe të shijshme në çdo kohë të ditës. Në dyqanet e Kuvilabi, ofrojnë një zgjidhje të gjerë të mikrovalave.

6.Bojlera: Me teknologji të fundit me shpenzime të rrymës 50% më pak, sesa bojlerat e rëndomtë dhe performancë optimale e siguri të lartë (100%).

7. Kondicionerët: Për të pastruar ajrin dhe për të ruajtur ajrin e pastër dhe të freskët në shtëpi, kondicionerët janë esenciale. Në dyqanin e Kuvilabi, gjeni një gamë të gjerë të kondicionerëve me teknologji të avancuar për performancë të lartë dhe efikasitet energjetik.

Tek Kuvilabi janë të përkushtuar në ofrimin e produkteve të teknikës së bardhë me cilësi të lartë dhe inovacion të avancuar për të siguruar një eksperiencë të paharrueshme në shtëpinë tuaj.

Për t’ju bërë sa më të lehtë jeten, për zgjedhjet dhe shërbimet, Kuvilabi ka tri pika shitëse:

Lokali 1 : Prishtinë: Rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë: Rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren: Rruga Tirana (Përball qendrës tregtare Abi qarshia

Nr e kontaktit i gjeni si në vijim:

Tel.: +383 38 603 – 907 apo +383 38 244 – 989.
Kontakti për servisim: +383 44 301 – 500

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KUVILABI (@kuvilabi_)

Të ngajshme

Maarif School Kosova zë vendin e parë në botë për shkencën

Donat Hashani

Doctor Smile – Përvoja e përkryer e kujdesit dentar për dhëmbët tuaj

Donat Hashani

Vihet gurthemeli i objektit ”Linda 19”

Donat Hashani