Telenews

“Termokos” nis zgjerimin e rrjetit në pjesë tjera të qytetit

Ngrohtorja e qytetit “Termokos”, ka vazhduar përgatitjet për sezonin e ardhshëm, duke zgjeruar rrjetin në pjesë tjera të Kryeqytetit.

Të enjten, ekipet e “Termokosit”, kanë punuar në zgjerimin e rrjetit dhe punimet në ndërtimin e objektit.

“Vazhduam me implementimin e planit aksional, përmes së cilit synojmë ngritjen e cilësisë së shërbimit dhe në ditët në do të vazhdojmë me zgjerimin e rrjetit”, thuhet në njoftim.

 

Të ngajshme

Dhurata Dora, këngëtarja e vetme shqiptare, që performon në mesin 200 yjeve botërore në Rumani

Erzana Fazliu

Inspektorati në aksion – punëtorët e ndërtimtarisë dhe gratë shtatzëna duke punuar përkundër vendimit të MSH-së

Erzana Fazliu

Akademiku serb: Kosova de facto u pavarësua 25 vjet më parë – jam pro Kosovës në OKB

Erzana Fazliu