Telenews

Test për inteligjentët: Sa fytyra shihni në foto?

Në fotografinë e mëposhtme janë disa fytyra dhe ju duhet të gjeni numrin e saktë të tyre.
Kjo është fotografi e një peme, në të cilët janë të fshehura figura të disa personave, dhe të rrallë janë ata që mund t’i gjejnë të gjitha.
Shikoni dhe testoni se sa inteligjent jeni, dhe sa shpejt mund t’i gjeni këto figura?

Nëse nuk i keni gjetur akoma të gjitha, atëherë përgjigjia e saktë është 7.

Të ngajshme

‘Misteret’ e CIA-s: Brenda muzeut më sekret në botë, zbulohen artefakte që nuk janë shfaqur kurrë më parë

Donat Hashani

Adhuruesit e çokollatës sapo vunë re mesazhin ‘e fshehur’ në logon e Twix

Portali Telenews

Ky është varri i Mbretëreshës Elizabeth II

Portali Telenews