Telenews

Ushtria e Kosovës sot parakalon në kryeqytet

 

 

Për nder të 25-vjetorit të çlirimit të Kosovës, sot bëhet parakalimi i njësive të Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe Policisë së Kosovës.

Në këtë parakalim ekspozohen sisteme të ndryshme të armatimit.

Nisja bëhet nga objekti i Qeverisë deri te Sheshi “Zahir Pajaziti” me fillim ora 12:00.

Të ngajshme

“24 qershori” Dita Nacionale e komunitetit Egjiptian të Ballkanit

Donat Hashani

Kryesia e Kuvendit sot mban mbledhje, ky është rendi i ditës

Donat Hashani

Ngjarjet kryesore për ditën e sotme

Donat Hashani