Telenews

Ushtrimi i përbashkët KFOR-EULEX-Polici e Kosovës, Ulutash: E arritur e rëndësishme FOTO)

 

 

Të martën në Kampin e Vrellës, Policia e Kosovës bashkë me KFOR-in dhe EULEX-in kanë zhvilluar ushtrimin e përbashkët “Golden Sabre 2024”.

Komandanti i KFOR-it, Ozkan Ulutash, e ka quajtur këtë ushtrim si të arritur të madhe të përbashkët të tri institucioneve.

“Përfundimi i ‘Golden Sabre 2024’ përfaqëson një të arritur të rëndësishme në bashkëpunimin e gjatë të tri entiteteve drejt vazhdimit të sigurisë mbarë Kosovës. Përkushtimi, profesionalizmi dhe shpirti i bashkëpunimit u shfaqën nga të gjithë pjesëmarrësit”, ka thënë Ulutash.

“Angazhimi për të kontribuuar për stabilitetin rajonal është i palëkundur. Bashkë, ne do të vazhdojmë të kontribuojmë për të siguruar dhe ruajtur të ardhmen e të gjithë njerëzve që jetojnë në Kosovë”, përfundon ai.

Golden Sabre 2024

Të ngajshme

Arrestohen dy persona në Prishtinë, u gjenden substanca narkotike

Hoxhaj për mosnjohjen e Kosovës nga Spanja: Nuk i sjell nder të jetë në një barkë me Rusinë

Parashikimi i Haradinajt për zgjedhjet, prognozë interesante e tij për opozitën

Donat Hashani