Telenews

Vërehen grafitë të natyrës nacionaliste në veri të Mitrovicës

Është parë se janë shkruar disa grafitë të natyrës nacionaliste në veri të Mitrovicës.

Sipas raportit të policisë ato janë vërejtur në një shtëpi të pabanuar, ku shihet kryqi me 4 C.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitet përkatëse dhe rasti është nën hetime.

Njoftimi i plotë:

NXITJE E PËRQARJES DHE MOSDURIMIT- Kroi i Vitakut, Mitrovicë Veri  29.02.2024 – NN. Më 01.03.2024 është vërejtur se në një shtëpi të pabanuar  janë shkruar grafitë (kryqi me 4C). Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitet përkatëse. Rasti nën hetime.

Të ngajshme

Regjistrimi i diasporës përmes platformës ‘online’, detajet

Molliqaj thotë se ambasadat në Kosovë po u bëjnë “presion të madh” gjyqtarëve të Kushtetueses për Asociacionin

LDK: Në 9 nga 11 vitet pas pavarësisë, Kosova kishte rritjen më të madhe në rajon