Telenews

Ymeri: VV-së po i pëlqen keqpërdorimi për përfitime partiake e personale

Analisti politik, Visar Ymeri, ka thënë se Lëvizja Vetëvendosje ka pasur avantazh ndaj partive tjera për ta luftuar korrupsionin, por një gjë të tillë nuk e ka shfrytëzuar.

Ai në “Debat Plus”, tha se VV-ja ka hyrë në Qeveri me njerëz të ri dhe se luftimi i korrupsionit do ishte më i lehtë për ta. Por, sipas tij me të marrë pushtetin VV-së filloi t’i pëlqejë edhe korrupsioni, herë për interesa partiake e herë personale.

“VV thënë se buti ka dështu në këtë pikë, e thënë më pak butë, VV=së ka filluar me pëlqy keqpërdorimi i aparatit shtetëror për përfitime partiake e herë personale. Aferat që po dalin po tregojnë jo që janë imun ndaj korrupsionit, po ju ka vytë pak kohë me i kriju mekanizmat me u marrë me të njëjtat gjëra që i kemi digju në të kaluarën”, tha ai.

Sipas Ymerit, Albin Kurti është i gatshëm t’i luftojë të korruptuarit e partive tjera por jo edhe korrupsionin brenda partisë së tij.

“Kryeministri Kurti me sjelljen e vet n aka tregu që është I gatshëm me I lfutu deri në të fundit të korruptuarit e tjerëve e me mbajt secilin të korruptuar të partisë së vet, që dyshohen se nuk ka vendime gjyqësore, kjo tregon që nuk e ki për me luftu korrupsionin, ti e përrdor luftën kundër korrupsionin për me luftu opozitën, ose njerëz që s’të pëlqejnë, biznesmenë të caktuar, media, gazetarë, secili njeri që nuk të shkon përqefi”, tha ai.

source

Të ngajshme

Arrestohen dy persona në Prishtinë, u gjenden substanca narkotike

Hoxhaj për mosnjohjen e Kosovës nga Spanja: Nuk i sjell nder të jetë në një barkë me Rusinë

Parashikimi i Haradinajt për zgjedhjet, prognozë interesante e tij për opozitën

Donat Hashani