Telenews

ZELENSKY TËRHEQ AMBASADORËT E UKRAINËS NË KËTO DY SHTETE

Këto veprime ai i ka bërë nën pretekstin se ata nuk kanë bërë mjaftueshëm për të bindur ato vende që të mbështesin Ukrainën dhe të ndëshkojnë Rusinë për pushtimin.
“Me gjithë respektin e duhur, nëse nuk do të ketë armë, nuk do të ketë sanksione, nuk do të ketë kufizime për biznesin rus, atëherë ju lutemi kërkoni punë tjetër. Pres rezultate konkrete në ditët në vijim nga puna e përfaqësuesve tanë në Amerikën Latine, Lindjen e Mesme, Azinë Juglindore dhe Afrikë”, tha Zelensky.
Tutje, ai tha se “fronti diplomatik është një nga frontet kyçe” në betejën e Ukrainës për të fituar luftën ndaj Rusisë

Të ngajshme

Menaxhimi Privat i Pishinës Publike të Prishtinës: Zgjidhje e Duhur apo Privatizim i Maskuar?

Donat Hashani

Zyrtare: Ky shqiptar zgjidhet kryetari i ri i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut

Donat Hashani

Spanja: Situata e Palestinës ndryshon prej asaj të Kosovës

Donat Hashani