Telenews

Zgjidhni problemet tuaja fizikale dhe rehabilitimin tek fizioterapeuti i dalluar, Arbër Hoti

 

 

Një hap të rëndësishëm drejt avancimit të kujdesit të shëndetit në Kosovë e luan edhe pjesa fizioterapeutike e cila bën pjesë në kujdesin shëndetësor, parësor.

Një klinike fizioterapeutike duhet të ofrojë një gamë të gjerë të shërbimeve të specializuara për të trajtuar dhe menaxhuar lëndimet dhe kushtet e ndryshme të pacientëve përmes terapisë fizike dhe të gjitha këto më së miri i ofron Ordinanca për Terapi Fizikale dhe Rehabilitim – Arbër Hoti.

Tek ordinanca me fizioterapeutin, Arbër Hoti kryhen shërbime të shumta mjekësore si vijon:

Trajtim i problemeve:

  • Ortopedike
  • Neurologjike
  • Reumatologjike
  • Pediatrike
  • Gjendjeve Postoperative
  • Dëmtimeve sportive
  • Problemet e qafës dhe shpinës
  • Derisa ofrohet edhe trajtim shtëpiak

Për të gjitha problemet e lartëcekura, shihni në detaje kujdesin që ofron kjo ordinancë për pacientët me këto probleme:

1. Vlerësim dhe Diagnozë: Klinika fizioterapeutike fillon me një vlerësim të detajuar të gjendjes së pacientit, duke përdorur mjete të specializuara për të identifikuar çështjet dhe nevojat e tyre specifike.

2. Terapi Manuale: Kjo përfshin teknika të ndryshme manuale për të përmirësuar lëvizshmërinë, elasticitetin dhe funksionimin e trupit. Përfshirë këtu masa dhe manipulime të ndryshme të trupit.

3. Terapia e ushtrimeve: Klinika ofron programacion të personalizuara të ushtrimeve fizike për të forcuar muskujt, rritur lëvizshmërinë dhe përmirësuar qëndrueshmërinë. Këto programe janë të përshtatur për nevojat e individit në bazë të diagnozës dhe gjendjes së tyre shëndetësore.

4. Përdorimi i pajisjeve dhe teknologjisë të specializuara: Klinika mund të ofrojë përdorimin e pajisjeve të specializuara dhe teknologjisë për të ndihmuar në trajtimin e lëndimeve dhe për të përmirësuar performancën fizike. Kjo përfshin stimulimin elektrik, ultratingujt, dhe pajisje të tjera terapeutike.

5. Menaxhimi i dhimbjes: Përmes teknikave terapeutike dhe strategjive të menaxhimit të dhimbjes, klinika punon për të zvogëluar dhimbjen dhe për të përmirësuar qëndrueshmërinë dhe cilësinë e jetës së pacientit.

6. Rehabilitimi: Për pacientët që janë në procesin e rikuperimit pas një lëndimi ose operacioni, klinika ofron programe rehabilitimi të personalizuara për të rikuperuar forcat dhe lëvizshmërinë, dhe për të rikthyer aktivitetet normale sa më shpejt të jetë e mundur.

7. Këshillimi dhe Edukimi: Klinika ofron këshilla dhe edukim për pacientët në lidhje me menaxhimin e tyre të kujdesit shëndetësor dhe masat e parandalimit, duke i ndihmuar ata të mbajnë një qëndrim aktive ndaj shëndetit të tyre.

Përmes këtyre shërbimeve të specializuara, kjo klinikë fizioterapeutike punon për të përmirësuar shëndetin dhe mirëqenien e pacientëve duke përdorur një qasje të integruar dhe personalizuar në kujdesin e tyre shëndetësor.

Për kontakt me fiziterapeutin Arbër Hoti, mund të kontaktoni në numrin e telefonit: +38344535343 ose në email: arberhoti92@gmail.com

Të ngajshme

Storie e suksesit – Optika Moda një shembull që duhet ndjekur nga të gjithë (VIDEO)

Donat Hashani

Al Trade Market me super-aksion për nder të Kurban Bajramit

Donat Hashani

Teknikë e bardhë – Kuvilabi transformon shtëpinë tuaj me paisjet më të mira në treg

Donat Hashani