Telenews

1 korriku: Dita Ndërkombëtare e Shakasë

Dita Ndërkombëtare e Shakasë festohet çdo vit më 1 korrik. Është një ditë për shaka dhe për
të qeshur.

Ka shumë tradita të ndryshme që lidhen me Ditën Ndërkombëtare të Shakasë. Një traditë
është të bësh shaka me njerëzit që nuk janë të kënaqur me të qeshurën. Për shembull, mund të
tregoni një shaka për një person që është shumë i turpshëm ose dikë që nuk i pëlqen të qeshë.
Një traditë tjetër është të bësh shaka për zakonet shoqërore ose besimet kulturore që
konsiderohen tabu. Për shembull, mund të bëni një shaka se si francezët hanë gjithmonë
krepa dhe italianët vdesin për makarona.

Cilado qoftë arsyeja juaj për të festuar Ditën Ndërkombëtare të Shakasë, sigurisht që do të
jetë argëtuese! Për të festuar Ditën Ndërkombëtare të Shakave, merrni pak kohë për të qeshur
me miqtë dhe familjen tuaj. Ju mund ta bëni këtë duke ndarë disa nga shakatë tuaja të
preferuara ose duke thënë shaka që keni dëgjuar nga njerëz të tjerë.

Ju gjithashtu mund të provoni të bëni shaka tuajën. Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për të
treguar kreativitetin dhe humorin tuaj. Vetëm sigurohuni që ta tregoni duke mos ofenduar
askënd.

Së fundi, mos harroni të argëtoheni! Gjithsesi ky është qëllimi kryesor i Ditës Ndërkombëtare
të Shakave. Pra, vazhdoni dhe qeshni me miqtë dhe familjen tuaj sot!

Të ngajshme

Bashkatdhetarë të shumtë kanë nisur të vijnë për pushime në Kosovë, kjo është gjendja në pikat kufitare

Erzana Fazliu

Qeveria thotë se do t’i dërgojë me kohë komentet mbi planin e zbatimit të Marrëveshjeve

Erzana Fazliu

Mbappe sot prezantohet në “Santiago Bernabeu”

Erzana Fazliu