Telenews

23 raste pozitive dhe 1 vdekje nga COVID-19 në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë së Kosovës e ka publikuar raportin e rasteve me covid-19 për 24 orët e fundit.
Një person ka vdekur si pasojë e infektimit me virusin pandemik, derisa janë raportuar edhe 23 raste të reja e gjatë kësaj kohe të shëruar janë raportuar 137 persona.
Vlen të ceket se gjatë javëve të fundit ka rënë dukshëm numri i të prekurve me koronavirus në vendin tonë por edhe në mbarë botën, ku raportohet se rrezikshmëria nga ky virus ka rënë dukshëm.
 

Të ngajshme

Mjekë dhe ekspertë nga Turqia vijnë në Kosovë, do të kryejnë operacione kardiokirurgjike dhe intervenime të tjera

Donat Hashani

Autobusi rozë nis sot rrugëtimin në rrugët e Prishtinës duke ofruar mamografi falas

Donat Hashani

‘Zgavra nuk është vaginë’, gruaja trans refuzohet nga gjinekologu në Francë

Donat Hashani