Telenews

A e dini se njerëzit special – lindin në muajin mars?

Marsi është muaji kur i themi lamtumirë dimrit dhe përshëndesim pranverën.
Ndoshta kjo shpjegon pse njerëzit e lindur në muajin mars kërkojnë gjithmonë anën e diellit të jetës.
Foshnjat e muajit mars, sipas hulumtimeve, kanë shikim të mprehtë. Ata gjithashtu kanë më pak shqetësime shëndetësore vetëm për shkak të muajit në të cilin kanë lindur.
Më poshtë gjeni 5 arsye pse foshnjat e lindur në muajin mars janë më të veçantë:
Janë pozitivë
Kanë lindur për të qenë shefa
Nuk janë të rrezikuar nga sëmundjet
Janë më të gjatë
Nuk rrezikohen nga astma.

Të ngajshme

Po vonohej për të shkuar në punë, turku me paraglajd fluturoi në një lartësi mbi 2000 metra dhe zbarkoi në oborrin e fabrikës

Donat Hashani

A e dini cili është rregulli më i rëndësishëm në shkallët lëvizëse, të cilin askush nuk e respekton?

KushtrimGuraj

Shërbimi ndaj klientit në nivel tjetër, shikojeni se si amerikani e rrezikoi jetën

KushtrimGuraj